Ovien myynti ja asennus –
Ovien mittaus ja suunnittelu

Myymme ja asennamme täysin kotimaisia Edux-ovia Varsinais-Suomessa Turun ja Länsirannikon alueella. Palvelemme yksityisiä asiakkaita sekä taloyhtiöitä niin saneerauskohteissa kuin uudiskohteissakin. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja taloyhtiöitä saneeraus- ja uudiskohteissa.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen kartoituskäyntisi!

 

Ota yhteyttä

Olipa hankintalistallasi uusi parvekkeen ovi tai kokonaan uusi ulko-ovi, kauttamme löydät juuri oikean vaihtoehdon kaikenlaisiin tarpeisiin. Edux-ovet Oy:n laajasta ovimallistosta löytyy ovivaihtoehtoja niin perinteiseen kuin moderniimpaankin makuun, Edux-ovimalleihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Hoidamme ovien asennuksen avaimet käteen -periaattella, jolloin voit itse keskittyä lopputuloksen ihasteluun. Myönnämme kaikille asentamillemme oville 2 vuoden asennustakuun. Näin voit olla varma asennuksen laadusta.

uusittu ovi

Tulemme veloituksetta paikan päälle keskustelemaan ja tekemään tarjouksen.

 

Ota yhteyttä

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennyksellä pienennät kustannuksia työn osalta merkittävästi. Vähennyksen saa myös vapaa-ajan asunnon remontin tekemiseen sekä vanhempien asunnon kunnostamiseen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen hakemisesta täältä.