Ikkunaremontit –
Ikkunamittaus ja suunnittelu

Toteutamme ikkunaremontit luotettavasti Varsinais-Suomessa 19 vuoden kokemuksella. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja taloyhtiöitä saneeraus- ja uudiskohteissa.

Ota yhteyttä ja varaa oma ilmainen kartoituskäyntisi!

Ota yhteyttä

Ikkunat vaikuttavat merkittävästi talosi asumiskustannuksiin, energiatehokkuuteen sekä suoraan asumismukavuuteen. Siksi hyvissä ajoissa tehty ikkunaremontti säästää rahaa.

Hoidamme aina ikkunaremontit suunnitteluvaiheesta ikkunapellityksiin asti, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain nauttia lopputuloksesta. Myönnämme kaikille asentamillemme ikkunoille 2 vuoden asennustakuun sekä 10 vuoden lasitakuun. Näin voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta.  

Myymme ja asennamme täysin kotimaisia Karelia Ikkunoita, jotka ovat erittäin energiatehokkaita ja ne valmistetaan täysin yksilöllisesti juuri asiakkaan tarpeisiin. Karelia Ikkunoihin voit tutustua tarkemmin täällä.

ikkunaremontti

 

Parvekeremontti
parvekeovien asennusta

Tulemme veloituksetta paikan päälle keskustelemaan ja tekemään tarjouksen ikkunaremontista.

 

Ota yhteyttä


Maksa ikkunaremonttisi helposti osissa: Rahoitus | Karelia Ikkuna


Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennyksellä pienennät kustannuksia työn osalta merkittävästi. Vähennyksen saa myös vapaa-ajan asunnon remontin tekemiseen sekä vanhempien asunnon kunnostamiseen. Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja sen hakemisesta täältä.